www.RetroFishing.com - Retro collection fishing reels, rods and accessories

 

Добре дошли на интернет сайта www.RetroFishing.com

Ретро въдици,макари и аксесоари.

Тук може да видите как е изглеждала риболовната техника някога. В галерията са показани модели на макари и въдици от почти всички държави и производители, много от които са популярни и днес, а други са останали в историята, като мил спомен от миналото.

Всички снимки в сайта са предоставени от частни колекции на български риболовци, колекционери и ценители на ретро риболовната техника. Галерията подлежи на непрекъснато обогатяване с нови и  различни модели ретро макари,  въдици, аксесоари.

Сайта няма претенции да покаже всички макари и въдици, произвеждани някога в света. По скоро целта е показвайки част от историята и миналото, да накараме повече риболовци да се замислят за бъдещето на този прекрасен спорт, хоби, страст...., а това ще е възможно само ако има чиста природа – вода, въздух, слънце, гора………., а бракониерството да се преследва и наказва безмилостно.

Сайтът ще предлага и възможност за закупуване на ретро модели макари и въдици, показвани в секция „За продажба“ като частни обяви с точни условия за контакт и връзка с продавача.

 РИБАРСКИ МАКАРИ


  Австрия   Австралия   България   Чехословакия   Англия   Франция   Г.Д.Р   Унгария   Италия   Япония  

Полша   Румъния   Испания   Швеция   Швейцария   Америка  Русия   Западна Германия   Португалия   Холандия  

 

 

 

 

  • Filters
  • Switch to grid layout
  • Swtich to table layout
Sofia-20140629-00272
Category: For Sale

Mitchell 440 Match

цена: BGN 90 / EUR 45

Please publish modules in offcanvas position.